Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen 2:1

futbalisti hráèi Martin Husár,  Lamine DiarrassoubaSannsynligvis den mest attraktive åpningskampen i Bundesliga helgen tilbød lørdag kveld. Den Borussia Park hjemmet kalt Gladbach Leverkusen, og bekjempe den tredje og fjerde enhet av den tyske ligaen i fjor lovet et interessant skue.

Det bekreftet sin første store sjanse i kampen, scoret av Raphael. Dette er, etter onsdagens hat-trick i Unibet(uni-no.com) nettverket Young Boys Bern tydeligvis sulten og nesten scoret nå, men Bernd Leno startet sitt forsøk. På en av de tyske representative keepere er ikke kommet fra den påfølgende dorážky Wendt, når Lena bare truffet i ansiktet.

Leverkusen sterkt irritert første gang i førtifjerde minutt når han sentrert ballen til šestnátce hoppet Jonathan Tah, før det ringte tverrliggeren Sommer netto. På sin utmerkede Fielding kollega ved porten Bayer, men like før slutten av første halvår kom André Hahn, som tok fordel av Unibet tregheten forsvaret til gjestene og avsluttet sin solo flukt ledende mål.

Arbeidet med å bygge på scoringsfesten i innledende runde av Champions League etter pause, igjen viste Raffael, men selv med sitt forsøk fra et frispark i kveld Bernd Leno gode råd. Stimulans har også brakt syttitredje minutt når en konflikt Stindl og Kampl og påfølgende nudging med sine lagkamerater besluttet å hjelpe Karim Bellarabi – samt en nasjonal Unibet spiller som han ble belønnet med et gult kort.

Den dramatiske kamp full av sjanser til begge sider tok slutt to mål. Oppgjøret var første Bayer omsorg alternerende Pohjanpalo at bare omtrent tre minutter på banen før du bytter Aránguiz.

Gleden av vstřeleného Werkself mål, men varte bare fem minutter. I Thorgan Hazard sendte en pasning til handling i Unibet grense situasjon og en ny kaptein Stindl Gladbach har gjort fagmessig. Resten av kampen allerede trygt hjem og holde et øye med sjansene for en velstående kamp brakte dermed Colts første poeng.