Dieta de cărbune activat

Poate și de o altă schemă de a lua cărbune activat. Dieta pe baza acestui medicament presupune o pregătire specială. Toată ziua trebuie să moară de foame, consumul de apă numai. Seara, strivindu-10 comprimate mijloace și bea 0,5 cani de apa. În dimineața de a lua aceeași doză de medicament și de a lua micul dejun ceva ușor, de exemplu, terci de ovăz. La prânz se fierbe supa de pui, iar seara să mănânce un pachet de brânză de vaci.Cărbune activat dieta

Astfel, pentru a aranja două descărcare zile pe săptămână, de exemplu, la sfârșit de săptămână, în termen de o lună. Dar asta nu înseamnă că în celelalte zile, puteți mânca la fel ca înainte. Este necesar de a exclude din dieta de gras, sărat, picant și alimente prajite. Pentru a găti alimente aburit, se fierbe sau se coace. Tot felul de fast-food si alimente cu aditivi chimici de a înlocui naturale. După cum arată practica, chiar și fără cărbune activat alimentat de un astfel de sistem va permite de a pierde o parte substanțială din greutatea sa.

Mai mult de o luna de dieta pe bază de cărbune continua nu poate, deoarece acest medicament adsorbi nu numai substanțe nocive, dar, de asemenea, utile. Iar acest lucru înseamnă că organismul poate începe să sufere din cauza lipsei de vitamine și minerale, ceea ce poate duce la agravarea stării de sănătate, parului si a unghiilor, culoarea feței și așa mai departe În plus, utilizarea prelungită de cărbune poate duce la constipație. Oferind organismului un impuls cu ajutorul lui, mai departe trebuie să acționeze de sine stătător, în mod fundamental prin schimbarea obiceiurile și stilul de viață. A face un pariu pe un regim alimentar sănătos, nutriție adecvată și de a îmbunătăți activitatea.
Contra dieta

Împreună cu proprietăți utile are cărbune pentru slăbire și contraindicații. Acestea includ boli de stomac și 12-Cărbune pentru intestinale, hemoragii interne, hemoroizi, fisuri anale. După cum sa menționat deja, lungi de utilizare poate duce la constipație, astfel încât în lipsa tranzitului intestinal, în termen de 2 zile de la administrarea medicamentului trebuie întreruptă. De asemenea, nu este în valoare și eventual toleranța individuală. În plus, pierderea in greutate cu ajutorul de cărbune este aproape imposibil pentru persoanele cu boli cronice, în mod constant obligați de a lua orice medicamente. Cărbune activat doar neutralizează acțiunea lor și de toate.

Același care s-a îmbolnăvit în timpul dietei, pur și simplu necesitatea de a face pauze între mese de cărbune și alte medicamente de cel puțin 1 oră. Asta e tot. Merită să lupte cu excesului de greutate în acest fel, fiecare decide pentru sine, dar, în orice caz, propria sănătate este mai important și niciodată nu este în valoare de a expune pericolele sale. Secret de frumusete si armonie este rezonabil combinație de nutriție, sport și emoții pozitive, și cărbune poate juca un rol auxiliar element capabil de a îmbunătăți un efect pozitiv.

Source: oldal and a page for Romanians pagina lui