FC Barcelona – Granada CF 1:0

На срещата на фаворит с пълен аутсайдер, докато спот падна, както се очаква, но крайния резултат от мача с Барселона, Гранада се говори, че победата каталонски голям клуб с 1: 0 беше далеч от убедителни. Единственият гол в мача се грижи Рафиня и barcelonští така държи контакт с предната таблица.

Бразилският халф се утвърди малко след началото на второто полувреме, когато doklepl в отворените порти Neymarovu удар с пръчка. В противен случай, обаче, крайната фаза на затъващата на домакините, и особено Луис Суарес отхвърли един от редките вечери, когато дори и намек за подобно нещо от другата страна на връх напред, която ежегодно се стреми да коронясаме цар стрелците … Както и да е, обаче тъп изпълнение на шампиона на защитата и в крайна сметка успя три точки и благодарение колебание Севиля също се измести зад задната част на главата с Реал Мадрид две точки разлика. Гранада, напротив остава прикован към долната част на таблицата.

Първото полувреме предложи балансиран и не много атрактивен спектакъл. Въпреки, че Барселона имаше обичайния териториалното господство и топката се поддържа постоянно, но Гранада отбранителна позиция, най-малко в сравнение с предишни конкурси видя някакъв напредък и честно фаворит съпротива. Преди да замине за такси дома и създаде чисто и просто два изстрела по мишена и това не е изненадващо, че почивките в публиката направиха получите топ прогнози футбол за днес оценка на пробив. А гама от възможности за точкуване беше казал Суарес, но винаги пропуснал нито подхлъзна или не е вратар Очоа.

Всичко това, обаче, решително поправи Рафиня само три минути след смяна на страни, а Лионел Меси е изготвила топката извън наказателното поле и го представя на едната страна Рафиня, който от своя страна изпраща в Головите шансовете Неймар. Бразилският суперзвезда получава измамени гол структура, но сънародничката си взаимодействат най-бързият от всички и акробатични ударът по главата изпратено Барселона в заслужена олово.

Но кой очаква пробив да вкара гол отвори шлюзовете трябваше да бъдат разочаровани. Барселона имаше вместо продължава да измъчва, докато Гранада е така осезаема дух. Когато постепенно успя Неймар, Суарес и Меси, те са имали дом с несигурно марж jednobrankovým прекарват нервна завършек на мача. Нито пък го е направил, но в крайна сметка Гранада, не могат да се справят, така Камп Ноу команди с нищо, без значение колко е загубен с 1: 0 от светилището, за да изглежда приличен резултат.

read more: http://bet-zalagane.com