Högt tryck Tottenham – nyckeln till seger

Planering av spelet “Tottenham” med “Manchester city” bara rullar över. Och rullar över för en lång tid. Eftersom området var de två mest stabila, kan vi säga, att laget ubåt, men hon är stabil och är inte kända. Snarare stabilitet ledare som har möjlighet att spela även “Sundbyberg”, men för fans av Brittisk fotboll och kärlek för honom.

Hur som helst, Ja, de “sporre” ett par gånger när vi förlorade poäng, men bulls kom på “white HART lane” med ett perfekt resultat i den inhemska mästerskapet. City spelade så tryggt som experter på allvar började betona geni av PEP Guardiola. Ja, de experter som har varit väntar på ankomsten av en av de mest framgångsrik och kontroversiell på samma tid som tränare i världen på den Brittiska ön. Idag, Mauricio Pochettino visade varför de väntade.

Pochettino, förresten, har sin egen intressanta historia av relationer med PEP. Jag minns att jag för ett tag sedan när den Argentinska hade bara blivit head coach “Hispaniola”, att en seger i den katalanska Derby mot Barcelona och Guardiola blev den första Victoria specialist på sin post. Resultatet av föregående match – det första nederlaget Pepa med Manchester city. Tillfällighet? Tja, för att vara ärlig, förmodligen, men det var omöjligt att inte nämna det.

I Allmänhet, tjurar utspelad och helt utspelad i det fallet. Inte bara individuellt utan kollektivt, taktiskt. Pocettino inte svag taktik på förhand, men i spelet är han inget speciellt har inte visat sig, bara än en gång betona grunderna för Expekt (omdömen) sin vision av spelet. Essentials att, i Allmänhet, och Porush spelmekanik som “stad”.

Låt oss få till det.

Högt tryck Tottenham – nyckeln till seger

Bara vad som skrivs i stycket ovan. Vad har alltid varit kända Tottenham på Pochettino? Rätt aktivitet vid högt tryck. I allmänhet är det en mycket väl representerade Betway (omdömen) den taktiska trender i vår tid: nej högt tryck var som helst. Om det inte är fråga om antal outs i den sista tredjedelen, som är mycket viktigare än antalet försök de flesta av dessa val, som skapar ett högt tryck. Även om du ser på Premier League förra säsongen, vi kommer att se att de två ledarna – Leicester och samma “Tottenham” – aktivt dra nytta av trycket på människorättsförsvarare, och resultatet av spelarna attacker, som det samma Jamie Vardy (som för övrigt har upprepade gånger sagt att Claudio Ranieri) för att förhindra uppkomsten av Betfair (omdömen) fria utrymme.