Inter Milán – Città di Palermo

niculescuEnsimmäinen kierros ei mene hyvin lainkaan Nerazzurri ja voiton juhlia alle valmentaja Frank de Boer edelleen viivytellä. Inter haluaa voittaa edessä oman fanit, jotka hän voi palvella toisella kierroksella. Vastustaja on Palermo, joka kieltäytyy esittää helposti.

Sunnuntai-iltana portit San Sira avoinna toivottaa kaksi joukkuetta ensimmäisellä kierroksella meni pois surullinen. Molemmat seurat Unibet(uni-suomi.com) erottaa vain yli 160 km, mutta jotain niillä on yhteistä. Palermo epäonnistui voittaa ja ei pisteitä jäljellä ja Inter pelaajia. Valmentaja Frank de Boer, joka otti haltuunsa Inter juuri päivää ennen liigan jälkeen valitukset Roberto Mancini, varmasti tyytyväinen tällä viikolla, jotta niiden pelaajien paremmin valmistautunut. Monet fanit varmasti tiesivät, että äskettäin pelataan joukkue se vastaan Chievo Verona sen maaperällä vaikeaa, mutta luultavasti ei odottanut tällaista turhamaisuus.

Inter ei hyväksytä ja kertaakaan odottaneet turhaan pisteytys. Kumpikaan pelattavuus voisi valloittaa yleisöä. Kun lisäämme uuden yhden miehen show kotimaan Valter Birsa, niin se tulee ulos selvästi voittaa Nerazzurri. Kaksi maalia olivat tarpeeksi Unibet kokenut keskikenttäpelaaja enemmän runsaasti kuin suorituksen Nerazzurri ja ensimmäinen arveluttavaa nimittämisestä valmentaja de Boer. Pelaajat mutta seisovat häntä.

Kuten Brasilian natiivi Eder. Entinen Sampdoria Genoa pelaaja toistaiseksi turhaan katkoksia ensimmäinen joukkue ja Inter lupaa paljon pelkästään uusi sitoutuminen strategina. Vain vie aikaa: “Jokainen valmentaja on ideansa ja peli filosofia. Meille pelaajia, niin se on, olemme nopeasti tottuneet. Ajoitus vaihdon valmentajien ollut täysin tyytyväinen, mutta meidän on tehtävä parhaamme ymmärtää ajattelua ja vaatimukset valmentaja de Boer ja kääntänyt ne käytäntöön. i suuria odotuksia Inter, vaikka ensimmäinen ottelu Unibet olemme täysin miellyttää ei toimi “, lisää Italian maajoukkue.

Sen jälkeen ostoksia Banega, Ansaldiho tai Candrevy se näytti lupaavalta huominen, mutta Isaac Newton sanoi, että mikä menee ylös uudelleen, se on liian alhaalla. Kun puolustaja Joao Miranda hyökkääjä Gabigola lannistaa liikkuvia Milan, muutaman ymmärretty. Viimeisenä mutta tulos osoitti, että kokenut keskus-back oli hyvin mahdollisesti oikeassa. Hyvä uutinen on uudelleensijoittavansa Jeisona Murillo, joka palaa jälkeen rangaistustaan. Tämä on hyvä uutinen faneille Inter ja huono Unibet puolustaja Ranocchiu.

Vieraileva valmentaja Davide Ballardini yrittää poistaa uhkia Nerazzurri ja ottaa ääri hyökkää selkä nopeita vastahyökkäyksiä. Päinvastoin, hänen joukkue varmasti näyttää rangaistaan Michel Morganella ja Slobodan Rajković joka on kokenut viime kierroksella painajainen. Vastaan Sassuolo oli aiheuttanut ratkaiseva rangaistus ja silti ulvonta eliminoitu. Nyt Palermo kipeästi tarvitsee jonkun Zavel liikevaihdon. Joukkue ilman suuria nimiä ja investointien Unibet riippuu ensisijaisesti duo Hiljemark – Quaison johon näyttää.