KOKO otteita: Sparta – Bohemians 1: 0th Kauniisti päätti Cermak

tarkista täältä width=”400″ style=”display:block;margin:auto;text-align:center;” src=”http://img.blesk.cz/img/2/article/3264509_video-sport-fotbal-epojisteni-cz-liga-sparta-bohemians-1905.jpg” />

He tekivät sen. Sparta jalkapalloilijat ainakin osittain parantunut, kun fiasko Rostov tuulella, kun 17. kierroksella liigan ePojisteni.cz kukisti Bohemians 1905 1: 0th Ainoa maalinsa ottelussa teki kauniisti laitahyökkääjä Aleš Čermák.


Letenští siis osaa reagoida voittaa suurimmat kilpailijat Plzen ja Slavia. Vuodesta kolmanneksi nyt menettämässä ensimmäistä Victoria neljä pistettä, joka on vain peli kädessä.

Sparta vastaan ​​torstaina ottelun Rostov, jossa avausotteluun toisella kierroksella Euroopan liigan kärsi romahdus 0: 4, teki kolme muutosta kokoonpano.Mazuch puolustava korvattu Holek varalla sijaan Váchy liittyi Cermak ja hyökkäys sai sen sijaan Julis mahdollisuus paras laukaus kodin Lafata.

Periaatteessa oli myös syntinen Konate, vaikka Venäjä sai punaisen kortin ja torstaina kostoksi kesällä napsauta ei voi jatkua. Lisäksi odotetaan vastenmielistä reaktioita faneille, jotka voi unohtaa häntä, että hän halusi siirtää vytrucovat kesällä.

ensimmäinen mahdollisuus he saivat vieraita, mutta sen jälkeen Bartek yhdistelmä naamio Havel epäonnistui. Sparta kärsi käyttöön useita epätarkkuuksia ja ravisteli puolen tunnin pelin.Jälkeen katkolla jälkeen syötön taaksepäin hän ampui kovaa Dočkal mutta vieraiden maalivahti Berkovec meni nurkkaan.

Hän oli mennyt kotiin linja. Cermak yritti onneaan hänen vasen 25 metriä ja laukaus lensi yli poikkipuu Berkovec ja livahti maaliin. Tšekin edustaja kahdessakymmenessä vuodessa se oli ensimmäinen tavoite jersey Letná koko.

Myös käyttöönotto jälkipuoliskolla sujui Bohemians. Ensimmäinen Koubek kuullut ampui Jirasek ja sitten purettu suuri mahdollisuus ja Markovic, joka meni kotijoukkueen maalivahdin itse.Sparta voisi lopulta lisätä toinen tavoite tapahtuman jälkeen Julis, joka kosketti laukaus päättyi juuri ohi postitse.

Kun asetetaan laukaus rinnalla vierailevat Jirasek voitti Sparta kova sijoitettiin pistettä, mutta lopullinen pilli mukana kitistä kotiin fanit ja lauluja “Haluamme Sparta.”

Sparta saavutti useita voittamattomuudesta kanssa Bohemians 1905-19 ottelut ja ylläpitää voittamalla kolmanneksi taulukon kolmen pisteen ero toiseksi Slavia, vaikka aluksi Plzen menettää neljä pistettä. Puolustava mestari mutta on hyvä lykätään ottelu Bohemians, joka jakaa viisi pistettä putoaminen vyöhyke.

17 Jalkapalloliigan ensimmäisen kierroksen:

Sparta Praha – Bohemians 1905 1: 0 (1: 0)
Tavoite: 36 Cermak.Tuomari: Ardelean – Kotik, Antoníček. YC: Masek, Švec Havel (kaikki Bohemians 1905). Katsojat: 11392.

Raportit

Sparta: T. Koubek – Karavajev, Holek Michal Kadlec, Costa – Néstor (68. Julis) pussi, Dočkal Cermakin (82 Vacha), hevonen – Lafata (86 Sural). Valmentaja: Palo.

Bohemians 1905 Berkovec – Dostal, Buchta, Krch, Svec, Havel – Hubínek, Jirasek – Masek (Berger 73), Markovic (84 Luts) , Bartek. Valmentaja: M. Koubek.

Milestones vastaa

tarkastella tässä artikkelissa