Kontinental mysterium

Yderligere i vejen for sydamerikanske geni steg i Brøndby, der han scorede et fantastisk mål fra et frispark, men i sidste ende, er holdet på en eller anden måde stadig tabt 2:1. Derefter fulgte en række katastrofale møder, som blev vundet kun én. Tre kampe i træk, blev klubben besejret. Det var ikke “de Forenede”, som blev brugt til England – og verden. Ferguson kaotisk ændre et skema hjælp 4-4-2, så 4-5-1. På grund af dette, Veron aldrig vide, hvor de skal spille i næste uge. Midt i det kaos, den dyreste underskrivelsen af klubben kollapsede.

Selvfølgelig, i visse måder, denne historie minder om de eventyr af en anden Argentinsk i Manchester – angel di Maria.

Verone vidste, at spille dårligt. I England har den uddannelse blev gennemført og ikke som i Italien, som er hårdt ramt hans fysiske form. Så indrømmede han for et par Unibet (Sportsspil) år siden: “jeg kommer fra et land, hvor de tager ekstra pre-season træning i et land, hvor kampen er spillet meget som motion. I januar begyndte jeg at lide af dårlig fysisk kondition, og begyndte at indsamle skade”. Den anden del af sæsonen-2001/01 Veron kæmpede med en alvorlig skade.

Alt dette, paradoksalt nok, tilhørte den engelske Premier League. I Champions League Veron spilles som du aldrig har forladt Italien. Aftenen Europæiske kampe blev Bet365 (registrering og bonus) spillet langsommere, og tempoet var perfekt til den Argentinske. I den sidste ende, Manchester United, uden nogen problemer, var i gruppespillet.

Ak, i semi-finalen holdets vej blev blokeret af en Bayer Leverkusen, hvor han spillede med ze Roberto og Michael Ballack. Home United spillede uafgjort 2:2 væk – 1:1. Ferguson drømmer om “hjem” endelig ikke var opfyldt, og er stolt af Scot besluttet at forlade, skyndte sig at forsvare sin menighed, der er uretfærdigt skylden for alle de dårligdomme, der er i klubben.

I England har den triste historie om Verona fortsatte. Forgæves touch har ført til, hvad Benito Carbone af Middlesbrough tog sin bold, og derefter Alen Boksic (tale med Juan i Lazio) fået. Manchester United tabte igen, og i omklædningsrummet på Verona slog munden på Roy Keane. Klubben sluttede sæsonen på en tredjeplads, hvilket var det værste resultat i 11 år.

The unsung hero

Den efterfølgende sæson vendte ud til Verona, jo bedre. I Europa spillede han alt glimrende, scorede fire mål i gruppespillet. Han begyndte at diktere spillet, og forskellige smart passerer, som det er så elsket i Italien. I fraværet af den skadede Keane var bedre i den engelske Premier League. Endelig tilskuere på old Trafford, så den tryllekunstner, der har overrasket Betfair (Se annullering internet) med deres forestillinger for “Lazio” og “Parma”.

Af særlig note blev 2-0 mod Champions, som på det tidspunkt var “Arsenal”. Derefter tage en del i kampen, kunne ikke butt, Keane og Beckham på midtbanen, den Argentinske spillet med Phil Neville. Efter et par uger af Veron gav scoring passere David Beckham.

I Marts er det tid igen: i kamp mod “Leeds” Juan blev såret og faldt ud inden udgangen af sæsonen. Til kvart-finalen mod real Madrid, han forsøgte at vende tilbage til form, men uden resultat. Hans sidste kamp for klubben var mødet med “Banks”.

I sæsonen forud for “Manchester United” målet var at vælte den “Arsenal”, at holdet gjorde – selv om afstanden til otte point. Den behændighed, med hvilken de menigheder af sir Alex genvandt mesterskabet uden Verona, har påvirket den Argentinske, hvis stemningen er ikke korrigeret selv guldmedalje. Men mener, at holdet genvandt form, men at komme af med en spiller, dumme og primitive. United har genopdaget deres form, ikke på grund af Veron ikke kunne spille, men fordi træneren besluttede at vende tilbage til en 4-4-2-formation, som alle blev godt bekendtskab. Ja, i Europa, det virkede ikke, men i England, dette problem er endnu ikke blevet. Desuden, efter “Boxing day”, den kommando, der aldrig vidste, nederlag, men Veron deltog i syv af 18 spil. Er det ikke forstyrrer nogen.