Košičania kilépett jobb

Kosice. A csata a két legjobb csapat a hosszú távú része a Major League megerősítette az eddigi eredmények a szezonban. Mind a négy kétoldalú találkozókon, a hazai csapat volt képes kihasználni az otthoni környezetben.

kosaras Slavia TU Košice volt az első végleges játék egy kicsit jobban, és megérdemelte a sorozat négy győzelmet tulajdonított a győzelem.

„Gratulálok fiúk. Tudtuk, hogy sikeresen belépni a sorozat, amely mindig a rájátszásban rendkívül fontos. Meglátjuk, hogyan fog menni. Van még egy csomó mérkőzést, „foglalta Slavia TU edző Goran Miljkovič.

Kosice, hogy fokozatosan alakult tizenkét ponttal vezet, de már a második felében megérkezett. Miután trojka Golian volt 24.42:41 perc az állam az emberek Pozsony.

„A harmadik negyedévben kezdtük ölelni és ellenfele azonnal Podvihov. Ez okozta gyenge koncentráció, hibáztunk, de aztán jött vissza a mérkőzést, és a végén jó volt a mi oldalunkon „, mondta Miljkovic.

keletiek Inter sikerült megvédeni 60 pont. Míg Bratislavans ismert, hogy játékos a magas pontszámot.

„Inter egy igazán támadó csapat, így meg kell építeni a védelmi és hivatkozhat, hogy csökkenni fog ott.Elengedhetetlen, hogy megvédjék lövők, és Golian a trojka, ahol a játékos nem tudja elismerni, hogy a labdát, és ez a siker kulcsa „, mondta szélső Richard Mišinský Kassa.

Pozsony szombaton volt esélye nyerni Kassán, de készítettünk a gyenge Strelecká siker.

„Már az első negyedévben fogott három hibákat Pandula i Golian, ezért kellett improvizálni egy edző. A harmadik negyedévben vettünk, azt megszerezte bet365 online fogadási útmutatók az irányítást a mérkőzés, de útmutatást végre megérkeztünk. Az utolsó negyedévben nem tudtunk lépést tartani Košičan „, mondta az Inter edzője Pavol Zuzik.

A második mérkőzés bet365 online sport fogadás döntő sorozat játszott szerda május 9 18.00 órakor a teremben az Inter Bratislava legelőre.

A program is a harc a bronz.Az első mérkőzés a tavalyi bajnok nyerte megelőzve Lučenec saját közönsége felett falvak Spisská 65:49. Szerdán 18.00-kor lesz hazai előnyt Ves.


Tények play off

bet365 mobil fogadás