Kuusi syytä, miksi Slovakia MS 20 soittaa semifinaali

Slovakian joukkue on MM pelaajat alle 20-vuotiaita vuosittain perustehtävää välttää pelasta ja etukäteen pudotuspeleihin.

Kun lohkovaiheessa jälkeen voittaa Suomi 2: 1 Saksa 5: 2. tämän tavoitteen saavuttamiseksi, pelaajat vapautuvat ja ne eivät pelanneet jälkeen suuri psykologinen paine. Kukin voittaja playoff on odotettua pidempi.

slovakit tiedosto toistetaan käsiin pohjan A-ryhmä eteni 3. sija ja osui toinen joukkue “B” tšekki. Valmisteltaessa mestaruudesta eteensä Peterborough voitti 3: 1, ja uskon, että se voi toistaa.

Valmentaja Ernest Bokroš hyvin perehtynyt Tsekin joukkue.Slovakia oli ennen kierroksen kaksi vapaapäivää, ja niin hän koki valmentaja tarpeeksi aikaa analysoida pelin vastustaja ja tehokkaasti valmistella strategia.

Tsekin hyökkääjät eivät saaneet yhtä paljon tilaa kuin edellinen ottelu Venäjän kanssa, joka voitti 4: 1, ja ensimmäisen kerran mestaruuden Rifle tuli tyhjä.

Slovakia vsietilo lopussa ensimmäisen kolmanneksen johtava maalin ja kun Tsekin jääkiekkojoukkue toisella jaksolla eivät käyttäneet mahdollisuuksiaan, heidän hermostuneisuus vähitellen lisääntynyt. Bokros hyvä tiimi puolusti hyvin shorthanded.Pelaajat täyttää kaikki ohjeet.

Slovakia oli viime vuonna paperilla 20 MS todennäköisesti vahvempi pelaajan joukkue näin, mutta seuraavassa artikkelissa kuuluu premium-sisältöä Sme.sk Sinäkin voit olla tilaaja vuositilaus 29 € Tilaa säästää jopa 17,80 €, kun kuukausimaksun neljännesvuositilauksena 9,90 € Tilaa näkymä säästävät € 1,80 verrattuna kuukausimaksun kuukausimaksun € 0.98 Book Hinta € 0,98 pätevät uusille tilaajille ensimmäisen kuukauden aikana. Muut kuukaudet ovat hintaan 3,90 €.Minulla on jo tilaus – Kirjaudu sisään tilauksesi: rajoittamaton pääsy sisältöön Sme.sk, Korzar.sk ja Spectator.sk yli 20 vuoden arkiston Sme.sk lukeminen ja haastattelut liitteiden TV OKO / World TV, viikonloppuisin ja rajoittamaton foorumin keskusteluasiakirjoista rajoittamaton pääsy videoita ja Slovakian elokuva Sme.sk saatavilla PC ja Android ja iPhone Jatkuu artikkeli kuuluu premium-sisältöä Sme.sk Avaa tämä artikkeli 0,50 € Avaa maksun jälkeen artikkelin muutaman sekunnin avaa ja voit jatkaa lukeminen vuositilaus 29 € Tilaa säästä jopa 17,80 €, kun kuukausimaksun Kuukauden p redplatné 3,90 € Tilaa jo tilaus – Kirjaudu sisään tilauksesi: rajoittamaton pääsy sisältöön Sme.sk, Korzar.sk ja Spectator.sk yli 20 vuoden arkiston napsauta Sme.sk lukeminen ja haastatteluja liitetiedostoja OKO TV / TV WORLD Weekend Forum rajattomasti keskusteluasiakirjoista rajoittamaton pääsy videoita ja Slovakian elokuva Sme.sk saatavilla PC ja Android ja iPhone

tarkista täältä