Limonádníci už zdrhají og Bayern.

Hver serie kommer til en ende. Og så fodboldspillere i Bayern München efter 425 dage og 39 runder forlod Bundesliga topplacering. Blockbuster er så meget desto større, fordi hun taget sig af Leipzig, den eneste repræsentant for det tidligere DDR i konkurrencen. Fodbold mirakel avlet millioner af holdejer Dietrich Mateschitz østrigske milliardær. På grund af den modvilje mod ham ved hans spillere hadede hele Tyskland. Effekten er præcis det modsatte, Leipzig efter 11. runde og fører den frigjorte Bayern med tre point.

 

De har ikke nogen nem position. De stirrer på dem primært som en reklamesøjle zazobaného producent af energidrikke. Dietrich Mateschitz er for fans på stadioner bundesligových som en rød klud på en tyr.

Ikke engang spekulerer på, om stille og roligt uden om de tyske regler, der skal nævne klubben af hans selskab. RB Leipzig, der er klar Red Bull Leipzig. Men Mateschitz egghead udtænkt en gimmick RB siges at være en forkortelse for Rasen Ballsport, en “sport spillet på græs” …

I alle tilfælde hans drenge spiller fantastisk fodbold og i sidste runde mestret i Leverkusen stor omsætning. Tjek montage af kampen, som tjente limonádníky til toppen.