Medan det i hockey-Vm kommer att spela två icke-existerande lag

Medan det i hockey-Vm kommer att spela två icke-existerande lag i Europa och Nordamerika fram till 23 års ålder, Yuri usynin räkna ut, som det såg ut som ungdom team av Europa i fotboll.

Dessa dagar i Kanada är ett återupplivat world Cup of hockey. I tillägg till de bästa lagen av planeten finns det två lag-soppor: ungdom team North America och team Europe. Och båda är mer än lyckad, och därför har vi beslutat att ställa frågan, som det såg ut som ungdom team av Europa i fotboll? Och vad var dess motsvarighet sammansatta av spelare i resten av världen? Låt oss samla sina egna dream team och se vem som kommer att bli starkare, även i kontrast till hockey endast virtuellt. Således, för att din uppmärksamhet på den nationella Team av Europa.

Målvakt

Slovenien kan inte hänföras till och med bara konsekvent bra lag i den Gamla världen, men målvakten ut det ibland verkar bra. Om vi bortser från mycket tidiga år av sin karriär Jan, det är omöjligt att inte märka hur bra han visade sig obegripligt 0,19 mål beviljade i genomsnitt per match i form av Benfica, sedan, två enastående säsong i Madrid – 0.55 och 0.47 mål per match. I början av säsongen Moln kapitulerade endast en gång på fyra matcher. Det finns fortfarande frågor om sin kandidatur?

Skydd

John Stones, England

Kanske sista säsong i Everton och inte så övertygande prestation i landslaget gör att vissa särskilt nitisk fans hävdar att det är överskattat defender, som det framgår inte varför jagar det bästa laget i landet. Med jämna mellanrum, jag tror att varje fångat själv tänka på det sättet, men i modern fotboll finns det inte spelare på försvar, som skulle jämna mellanrum inte fel. Bara en lyx som är de som ger antalet sådana fall till ett minimum. Att förvänta sig från John ‘ s enastående stabilitet vid så ung ålder är ganska hänsynslös, och, i slutändan, låt oss se honom omgiven av top partner.

Raphael Varane, Frankrike

Hemskt att säga, men den 23-årige Fransmannen har i den “Verkliga världen” för en sjätte säsong. Och om man i de tre första han bara såg till rollen som spelare ett bra team, för att vinna tid på 38 matcher, då de kommande två åren var mycket mer produktiv. I tillägg till Grenadier fysik, som hans begåvade natur, Rafael är också mycket disciplinerad: i sex år av karriären bara åtta gula och ett rött kort. Naturligtvis, Komodo dragon är inte precis en idealisk försvarare, men en av de bästa unga han är för säker.

Vi rekommenderar också: Läs mer på författarens hemsida