Pelaajat vicemistrovského

Pelaajat vicemistrovského Dortmund tasan 16. kierroksen bundesliigan kanssa Augsburgem 1:1 ja sen jälkeen kolmannen arvonnan tulos peräkkäin menettää otsalle epätäydellinen taulukossa yhdeksän pistettä. Johtajia Bayern München ja toinen Leipzig on vielä hyvä keskiviikko keskinäinen ottelu. Ennen Borussia klo väliaikainen kolmanneksi siirtynyt Frankfurt, joka voitti 3:0 Mainz ja päättyi sarjan kolme ottelua ilman voita.

Dortmund ennen kuin kuukausi talvella tauko kilpailun vaikka pitää kotiin lyömätön, mutta kärsi toisen tappion. Hän otti huolta hänen entinen pelaaja Tai Tong-ei, vain tauon jälkeen vähintään sidottu pisteet Ousmane Dembelé Lue lisää Betsafe. Vuonna jersey Augsburg pelasi 73 minuuttia Jan Morávek.

Ilman kotiin tappion päättyi syksyllä osa kausi ja Frankfurt, hilpeä polttarit kanssa vuoden 2016 edellyttäen, kirjoittanut kaksi maalia Branimir Hrgota ja Aymane Barkok. Vieraita Mainz myönsi kaksi maalia sen jälkeen pois Jhona Cordoba.

Mönchengladbach kotona menetti 1:2 Wolfsburgem taistelu joukkueet juuri ennen putoaminen Lue lisää Nordicbet, ja kun kolmas tappio viimeisestä neljästä ottelusta on vakavasti uhattuna virkaan valmentaja Andre Schubert. Ottelu oli päättänyt edustaja Mario Gomez Wolfsburg vastustaja sen jälkeen, kun toinen voittaa peräkkäin pisteitä ja pisteet häntä eteenpäin.

Hamburg voitti tärkeän voiton 2:1 yli Schalke ja ainakin sinä päivänä hän jätti Lue lisää Betsson toiseksi viimeinen paikka.