Sitten juo olutta urheilu neuživíte!

Kanadalainen Kent Lewis on ehdottomasti yksi onnellisin kaverit maailmanlaajuinen urheilua. Juo olutta ja käynnissä paitsi tuonut hänelle useita mestaruuksia, mutta nyt myös allekirjoittamalla sponsorointisopimukset suurten amerikkalaisten urheilu yritys. Entinen maailmanennätyksen haltija mailin on olut loppuun mennessä 2018 tehty. Maailman eniten olutta kulutetaan henkeä kohden mutta hieman yllättyneitä, että Kent sijainti on yksi kansakunnan maastojuoksu sankari Emil Zatopek.

Se ei ole kaukana ensimmäinen kerta, Lewis Kent onnistui polttaa kaikki lampi. Historian lisäksi otsikossa Beer Mile maailmanmestarin allekirjoittanut vuonna 2015 se, että hänestä tuli ensimmäinen mies historiassa, joka on koskaan ollut yhteydessä oluen mailia koskaan sponsoroi.

Toinen harvinaisuus on se, että sopimuksen Brooks oli tänä vuonna paremmissa olosuhteissa palautettu, mutta alkuperäinen kannattajat Brooks Kanada Brooks korvasi Yhdysvaltain ja Kanadan jatkajat Nyt oluen ystäville ja tuettava kansallista kumppaniksi, mutta Primo Keski-Amerikan valmistaja yli sadan vuoden historia.

Kent perin sai sopimuksen käynnissä laitteet – kengät ja vaatteet. Hieroa käsiä voisit myös yläpuolella merkittävää taloudellista tukea. Kokonaismäärä oli ja on edelleen verhottu verhon liikesalaisuuksien. Valmistajan edustajat huomauttivat vain, että “se on enemmän kuin me maksaisi mitään harrastelijakuntoilijoille, mutta vähemmän kuin me maksaisi joitakin Olympic”.

Ennen viimeistä Sponsori yhteistyössä maksettu pois. Nyt hän oli siellä, kun Lewis Kentissä joulukuu 2015 voitti maailmanennätyksen ajalla 4: 47.17 minuuttia yhden kilometrin radalla lomitettu neljän kolmannen vähintään 5% olutta. Kent toimii myös tuotemerkin suurlähettiläs National Beer Mile ja vuonna 2017 lisäsi sekä niiden kannattajien paljon toivoa.

Jos olisi ehkä haluavat aloittaa koulutuksen ja siten pelastaa kansallisen kunnian, tiedät, että juominen voittaja kilpa Amsterdamissa Blonde keittää Toronto.