Sporting Gijón – Sevilla FC 1:1

Sevilla til tross for betydelig fordel av Gijón tok bare et punkt, og det er for hennes tap. På El Molinon ble sett angrepsfotball full av sjanser, men scoret bare seere så i begynnelsen av første omgang.

Sevilla kom inn i kampen som forventet og aktivt etter bare fire minutter på å ta ledelsen. Ben Yedder sendt til lekke Luciana Vietta og han kastet Cuellar! Sporting kunne Bet365 etter mindre enn åtte minutter å takle alene Rica kommet til Viguera, men han mislyktes den endelige sløyfe og handlingen kom til ingenting. På den annen side har han utarbeidet en spennende mulighet Nasri og Ben Yedder arm treffer enheten. Interessant start av første halvår vygradovaly Sporting cache treffes hjemme i det 20. minutt. Centr Canelli funnet at Gomez utlignet til 1: 1 Gjestene på Andalusia kunne ta ledelsen tilbake umiddelbart, men sår Vazquez sto i banelinjen!

Gjestene hadde mer av spillet, men du kan ikke si at det bare ville Bet365 hindre Gijón. Etter en halv time med spillet var på vei rett utenfor både Nasri og innenlands Viguera. Showet misbrukt sjanse fortsatte frem til slutten av første omgang, men den løpende score på 1: 1 er ikke endret –   www.bet-no.com

Selv etter endrede sider var aktiv Sevilla, Rami header-corner gikk rett ved siden av Mercado og stemplet en annen stang. Wards trener Jorge Sampaoliho å holde Bet365 skyve å fullføre før Cuellar var ganske livlig, men ikke Vitolo Yedder bare ikke kunne slå hjemmelagets målvakt. Sevilla endelig den ettertraktede andre mål nevstřelila og selvfølgelig Gijon tar hjem et poeng.