Sub-paller flagg, revet barrierer. Og det er et derby Slovan – Trnava

BRATISLAVA. Flere slovakiske klubber voksende rivalisering mellom dem i flere tiår. Ingen derby men ingen slike omkostninger rivalisering som Slovan – Trnava.

som er 150 ganger lenger motstå entret de to tradisjonelle Slovak køller.

regelmessig syntes denne Derby kjent som risiko. Spillerne fikk ikke donere noe på plenen – og alle de mer sant av støttespillere. De brant flagget, rev stolen, måtte gripe inn militære styrker.

Selv om de siste månedene i Bratislava fanklubb boikotte kampen, duell Slovan – Trnava vil alltid bli betraktet som en dekorasjon av vår høyeste fotballturnering. 1.Prelomené barrierer, flere skader

Derby historie går tilbake til krigstiden. I løpet av våren 1926 Trnava SK Rapid vert SK Bratislava.Kampen eller innringere er rivaler vant hjemme 3: 1.

Navnet Trnava Spartak begynte å bruke i 1952, Slovan begynne i 1953. Rivaliseringen vokste gradvis, men definitivt på den tradisjonelle derby kan snakke siden 1932. I Bratislava ŠK da han flyttet Trnavian František Masarovič, selv om Rapid tillot ham ikke.

STAR periode begge lagene erfarne i sekstiårene. Fra 1968 til 1975 vant han den føderale League Spartak fem ganger, tre ganger Slovan. Det var på en tid da begge lagene også skinte på den europeiske scenen.

Slovan vant Cupvinnercupen – finalen slo Barcelona. Trnava skåret finalen i European Champions Cup.Selv om han beseiret hjemme den berømte Ajax, men ikke dette spillet for å øve nok.

Den første vise vellykkede sesongen av den nevnte periode har imidlertid oppstått meget ubehagelig hendelse. På lokaloppgjør på stadion Trnava tiesnilo 25-tusen fans, mange var det ulovlig. Trnava på stadium fant sted ubehagelig hendelse i 1968.

klatret lynavleder, hoppe over gjerdet, bare for å være i stand til å være i det stadium. Trnava stå angrep varte ikke. Etter et mål på 1: 0 i favør av gjestene er en barriere ved en av står bak porten brakk og folk banke plen.

sårede var seksten seere. Duel av sikkerhetsmessige grunner nedohr.For grønne bordet da det besluttet å seier Slav.

“Helt i begynnelsen av ligaen kom til nevnte kontumácii i hjemmekampen med Slovan når kollapset barrierer av vår stadion. I det øyeblikket vekket oss friske, og vi tapte virkelig fram til slutten av Kosice, “sier han klubbens web Spartacus hans legende Stanislav Jarábek. 2.Legenda begge lagene

Jozef Adamec venstre nativt Spartak to ganger. I begynnelsen da han var nitten. Han måtte bli med og spille for hæren klubben Dukla Praha. Med sine to føderale vunnet titler, men ikke får det.

Som et sølvmedalist av VM tilbake til den andre divisjon Trnava.Det var en sentral skikkelse av teamet tilbake Antona Malatinského til første divisjon.

Vifter ham, men da kan ikke tilgi forlate den dødelige rival til Explore som angivelig ønsket å migrere. Etter tre år, fordi en gang spilte tradisjonelle derby.

Adamcovi Cote jersey, men ble ikke forsøkt. Han bekymrer seg, på grunn av ulike AVSTAND nehravam. Fra 639 dager i Slovan var 237 under straff. Ikke en gang han ble derfor ikke bygget på en konkurransedyktig kamp mot Trnava. Kanskje det er grunnen til fansen etter hjemkomst tilgitt enkelt.

“Bratislava viste meg at jeg er dømt Trnava,” sier han. Og faktisk var det. De svarte og røde farger feiret fem føderale titler. Slovan på den tiden holdt seg på andre plass i Trnava tre ganger.

I tillegg Adamec fortsatt flere aktører var kledd jersey av de to konkurrenter.Blant dem var andre legender fra begge lagene – Dušan Tittel, Jaroslav Timko Marek Ujlaky, Igor Bališ og Kamil Kopúnek. 3.Derby etter sammenbruddet

Den første derby i Slovakia etter høyeste fotballturnering ble avholdt høsten 1993. Rivaliseringen ble også bekreftet av det faktum at Spartak på lån Borisa Kitku, forutsatt at ingen del i kampen.

I nittiårene, falt publikum til en post Derby. Hjem Slav seier ble sett av 22,354 tilskuere.

Selv om forholdet mellom Czechoslovak titler militates fordel belasých 8: 5, i et uavhengig liga har klart 8: 0. Trnava har ikke fått tittelen 42 år.For siste tretten årene 15-10-10 score i favør av Bratislava.

Spartak i Derby alltid være sikker på riktig fremstilt, som var de Slavs. “Det sies at folk tilgir alt hvis de vinner slaverne,” sa han nylig kaptein på Trnava Marek Janečka.

Derby er kjent spesielt for divisjon mellom vifter, men før siste sesong, brøt ut i den ene ende og opp på banen. Han kalte det allerede exslovanista SEYDOUBA Soumah.

Problem legionær, som i fjor utfordret ble tatt naken med stoeurovými regninger, brutalt sparket av fienden, og etter sitt andre gule kort så rødt. Ruptur etter operasjonen Soumah er i tiden rundt 07:00 min.

His intervensjon var uforklarlig, ettersom Slovan førte til slutten av kampen i Trnava 3: 1.Soumah med denne dommen ikke akseptere, ville han ikke la plenen, og angrep kapteinen på Trnava Walk.

For sin synd ble dømt klikk her til seks kamper. 4.Najväčšie fotballkamper i Slovakia

Soumah overflødig var sjeldne, mer vold skjedde naturlig på tribunen. Nettsteder og utover. Bevegelser fans var veldig mye involvert hundrevis av politimenn ble sendt av spesielle tog.

Det er et risikabelt spill, og fans kan ikke mislykkes, for eksempel, er overbevist om at de Trnavsko i 1999. “Når vår toppscorer er slovanisti begynte å bevege seg mot oss. Stadionet var bare noen få politifolk, så det var ikke et problem, “minnes hendelsen en av fans av Spartacus.

som støttet Slovan etter kampen, og angripes spille Trnava.Trnava ble brent stjålet flagg og feire den fjerde tittelen i klubben ble uavhengig.

Spillerne Spartak kastet steiner og ti år senere. I 2008 – for å gå ut Spartak fans – burde politiarbeid. Ett tusen to hundre av Trnava fans feiret seieren i lagets tre: andre

Overføringen av stadion til jernbanestasjonen skadet ett betjenten. Et år senere gjorde slovanisti. Etter å ha vunnet kampen i sektoren anmeldelser brent Trnava flagg.

De samme opptøyer fulgte dem, og et år senere, men utenfor stadion. I 2012 var det avkjørselen til fans av Spartak støtte selv arrestert tretten.

For nå, det var det siste vold forbundet med denne Derby.


Det virker som noen kamper uten dem spiller.Og slike situasjoner bringer rivalisering mellom Trnava og Slovan.

se denne artikkelen