Ti dage efter debut af Didier Drogba

Ti dage efter debut af Didier Drogba for landshold i côte d ‘ ivoire, landet begyndte en borgerkrig. Hjerter af de spillere, der forlader deres Europæiske klubber, overhældt med blod, som næsten alle de pårørende, at de atleter, forblev i dødelig fare. Optrådt i landet af fredsbevarende styrker fra Frankrig og FN, men voldelige udbrud mellem oprørere og regeringen er blevet reduceret.

Når i efteråret 2002, krigen brød ud, Drogba spillede for beskedne Guingamp kæmper for overlevelse i mesterskabet i Frankrig. I efteråret 2005 Didier har allerede spillet for Chelsea og scoret i næsten hver kamp og var holdkaptajn på hold. Landsholdet behov for at slå Cameroun for at kvalificere sig direkte til vm i Tyskland, Drogba mente, at dette er den perfekte mulighed for at give glæde over hele landet, og forene folk, der ikke ønsker at overgive sig. Til støtte Betsafe (mere information) for den fodboldspiller, kom Roman Abramovich og Josemourinho, Didier gav en af de bedste kampe for landsholdet, men côte d ‘ ivoire tabt. Det var først hjemme nederlag i de sidste ti år.

Dette resultat betød, at en billet til world Cup 2006 vil blive spillet i den sidste runde af kvalifikationen. Côte d ‘ ivoire, som er nødvendig for at slå Sudan og håber, at Cameroun undlader at slå Ægypten. Dagen før spillet, Didier fik et opkald fra de angribende Egyptiske landshold og tidligere partner i den “Marseille” Mido: “Vinde dine match, og vi vil tage sig af Cameroun.” Den Dræbte med sin udfordring, det sidste fløjt lød, at spillere skyndte sig at den eneste mobiltelefon – alle ønskede at vide resultatet af en parallel match, dog lidt bange for den. Det viste sig, at kampen i Cairo, der blev afholdt med hensyn til 1:1 er endnu ikke afsluttet på grund Nordicbet (Tilmeld dig i Nordicbet) af den ekstra fem minutter. “Fem, Ahmed!”, – råbte chuanshi forkert Drogba assistent fra trænerstaben.

Ikke at han havde en no-hitter, men i 95 minutter, dommeren tildelt en straf på porten af Egypten. Drogba, andre spillere, coaching personale skabt en stor cirkel i midten, der lå telefonen, holdt hænderne, knælede ned og begyndte at bede. Samuel Eto ‘o ramt stolpen, og det betød, at côte d’ ivoire for første gang i historien nåede finalen i world Cup.

En person fra den Dræbte var gråd, der var nogen der kredser omkring området med glæde – alle var glade. Drogba har bemærket, at hele dette Orgie tager landsdækkende tv, og besluttede at gribe øjeblikket. Efter et par minutter, Didier var i besiddelse af den mikrofon, og bag ham i fuldstændig stilhed var holdkammerater:

“…Vores kære Ivorianere fra Syd, Nord, Vest og Øst. Vi har vist, at côte d ‘ ivoire, der kan kombineres til at opnå målet. Nu beder vi dig: du sætte ned dine våben! Vores land skal ikke gå ned på denne måde. Organisere valget, og at alt vil ændre sig til det bedre.