Villarreal CF – Deportivo Alavés 0:2

Villarreal a scăzut pentru prima dată acasă și în mod surprinzător, că sigur de începător de la Alaves. El a surprins dreptul favorit în sfertul de deschidere de oră, când a marcat ambele goluri. Yellow Submarine, deși sa îmbunătățit după pauză, dar Golman Pacheco nimic în spatele meu nu s-ar lăsa.

Villarreal in ultimele meciuri exact orbească, era adevărat chiar meciului Europa League joi și acest lucru se aplică, de asemenea, pentru a combate cu Deportivo Alavés. Oaspeții au lovit primul minut 8 atunci când primul cap dupa o centrare perfectă de pe partea dreapta în barele Deyverson și rapide dorážkou rețea ciufuli Ibai Gomez. Villarreal a fost stupefiat și perina copii scopul său a concurat un alt atac. Deyverson ștampilat din nou pol și de data aceasta din dorážky Femenia nu a avut succes, el dihor faimoasa Asenjo. Oricum frivolitate cu care Yellow Submarine a intrat în joc încă scump, mai ales atunci când 17.minutě a crescut la 2: 0 Víctor Camarasa. Stopper Musacchio internă absolut nu a reușit să se ocupe de mingea și Camaras parter Asenjo împușcat a învins-o a doua oară.

Ventilatoare nu au recunoscut echipa mea, Villarreal, în prima repriză a fost în mod clar cea mai proastă echipă și-a pierdut mai mult diferență, probabil, nu s-ar fi surprins. Antrenorul echipei Fran Escribe a avut o pauză de a face pentru a pregăti jucătorii săi pentru a doua jumătate.

Pe de teren, de asemenea, au venit forțe proaspete, în special vindecat joc Čeryšev și Villarreal într-adevăr a luat. Pacheco a trebuit să intervină pentru prima dată doar după dorážce Čeryševa și o clipă mai târziu, el a marcat un alt hit împotriva lui Alexander Primak Pat. Villarreal dar nu a reușit să înscrie un gol de contact și cu timpul, din ce în ce sa strecurat în crampă jocul lui. Depor a avut nicăieri de înțeles nu rasă, dvougólový lui de plumb pazit ca lumina ochilor, și în cele din urmă plin de speranță, de fapt rezultatul a aparat.